April 2021

Hej kära medlemmar! Vi hoppas att allt är bra med er, att ni inte går under av stress och att ni njuter av solen (som i alla fall skiner när det här skrivs)! April fick en kickstart med ett mysigt påskfirande anordnat av Traditionsutskottet. Sedan fick vi alla ett välförtjänt påsklov och det var under påsklovet dags för styrelsens (10 timmar långa) konstituerande möte. Det konstituerande mötet ägnas åt att gå igenom mer eller mindre hela kårens verksamhet. Vi går igenom alla styrdokument, reviderar dem som vi anser kräver det, och sedan godkänns dem! Efter påsklovet fick vi även börja återgå lite mer till det normala (woho!). Treorna har varit på plats varje vecka och 1:orna och 2:orna varannan vecka. Vi hoppas att det har känts roligt men även smittsäkert för er, tveka inte att höra av er om ni har några tankar, funderingar eller ideér gällande detta så för vi vidare dem till skolledningen!

Under April har även kåren startat en så kallad “referensgrupp”. Syftet med referensgruppen är att ni medlemmar lättare ska ha möjlighet att påverka och att vi förtroendevalda lättare ska kunna ta med era tankar i vårt arbete. Det är vice ordförande Maja och ordförande för Påverkansutskottet Wilma som kommer att ha huvudansvar för referensgruppen. Vi ser väldigt mycket fram emot att få höra ännu mer av era kloka tankar och kreativa ideér! Referensgruppen är ett underbart tillfälle att få lära känna fler av de som går på skolan, något som kanske varit svårare än vanligt på grund av distansen! Mer info om referensgruppen finns på insta!

Och sist men inte minst avslutas april med den traditionella mösspåtagningen! Stort grattis till alla blivande studenter ni ska vara otroligt stolta över er själva! Håll utkik på instagrammen vid namn @vrostudent2021 där all studentrelaterad information kommuniceras ut!

Vi vill avsluta med att säga att vi förstår att många av er befinner er i en mycket stressig period just nu som blir ännu värre med corona som ett konstant åskmoln! Men vi VET att vi alla kommer att klara av detta! Vi kämpar på tillsammans!

Kårkramar,
Styrelsen och utskottsgruppen