April

Hej bästa medlemmar! Hoppas allt är bra med er och att påsklovet behandlat er väl! Vi i styrelsen har i alla fall haft ett 8 timmars långt konstituerande möte under lovet… mysigt! Mötet ägnades i princip åt att se över hela kårens verksamhet: vi gick genom alla styrdokument, reviderade vissa av dem och godkände dem slutligen.

Det är nu mindre än 50 dagar kvar till dess att treorna tar studenten, och med bara NP och kursprov kvar börjar skolåret lida mot sitt slut. Kårverksamheten, däremot, är fortfarande i full gång och alla förtroendevalda är taggade som aldrig förr. Taggade på allt kul som kommer er väg och taggade på att ta vår kära kår till nya höjder. Jag kan nämligen avslöja att kommande veckor innan sommarlovet kommer vara fyllda med massa härliga event. Jag kan också avslöja att i år så kommer den efterlängtade karnevalen att bli av 🥳 !!! Karnevalen är en av de största eventen som sker under våren, utskotten arrangerar olika aktiviteter, det grillas, bjuds på god mat och så mycket mer! Tidigare år så har det funnits mekaniska tjurar och sumobrottning och mycket roligt är i planerna för i år också, så håll utkik på kårens insta @vroelevkar! Fler detaljer om innehåll och exakta tider kommer inom kort.

Slutligen, så avslutas april med startandet av den sista poängjakten inför mösspåtagningen och studenten. Ett tidigt stort grattis till alla blivande studenter! På studentutskottets instagram @vrostudent2022 publiceras all studentrelaterad information!

Jag vill också rikta ett särskilt tack till månadens medlem, Carlos! Han visar ett stort intresse och engagemang beträffande den verksamheten som bedrivs i sociala utskottet och i kåren. Han kommer alltid in på mötena med ett leende på läpparna och bidrar med kreativa idéer och tankar. Carlos är en stor tillgång för sociala utskottet! Tack för allt DU gör för kåren!

Kårkramar, peace out✌🏾
Elevkåren genom vice ordförande Favour Lindo