Augusti 2021

Hej alla fina medlemmar!

Vi vill inleda med att hälsa varmt välkomna tillbaka till alla tvåor och treor och välkomna hit till alla ettor. Vi hoppas att ni har haft ett lugnt och skönt sommarlov!

Kåren var på plats när våra härliga ettor tog sina första nervösa steg in i Viktor Rydberg Gymnasium Odenplans lokaler. Vi hoppas att ni alla är nöjda med er första tid på skolan och att ni är peppade på läsåret som kommer! Redan dag två forsade medlemsförfrågningarna in och vi är otroligt glada att kunna meddela att hela 99% av ettorna hittills har anslutit sig till kåren! Som ni alla gissningsvis hört innebär 100% medlemskap i årskurs ett enligt tradition att ordförande-Ingrids hår kommer att anta en viss kårgrön nyans och vi är skadeglada nog att hålla tummarna för att de sista få ansluter sig till kåren mycket snart (så att vi kan få se Ingrid rocka sin nya hårfärg)!

Så snart alla årskurser var tillbaka på skolan rivstartades kårens verksamhet med Poängjakten. Vi hoppas att den gav den tävlingsinriktade möjlighet till ett litet försprång i kampen om den aktade Klasspokalen, och som ni samlat poäng! Vi är så glada över att se så många engagerade! Ni har raggat upp varenda förtroendevald, dansat nästan överallt och skällt ut väggar för otrohet till höger och vänster. Vill du hålla koll på ställningen i Klasspokalen så kommer de räknade poängen snart ligga på kårens hemsida.

Är du sugen på mer av kåren eller mer specifikt på att engagera dig mer i kåren? Håll då utkik på instagram och mail framöver för att höra om kårens årliga utskottssökning! Det kommer under de kommande veckorna finnas möjlighet att söka till alla kårens underbara utskott för att kunna vara med och se till att vi lever och inte bara överlever gymnasietiden. Utöver utskotten går det också jättebra att via instagram söka till vår nystartade referensgrupp där du kan ge direkt input till kårens verksamhet. Har du synpunkter, idéer eller frågor du vill lyfta på en gång? Utnyttja funktionen “Visselpipan” på hemsidan!

Inom en snar framtid kommer du även se mer av våra många fantastiska kommittéer på instagram! Kan du inte hålla dig och vill kika på vilka som finns redan nu? Logga då in på hemsidan och klicka på fliken “Kommittéer” så kan du ansöka om medlemskap redan idag!

Vi laddar upp inför det kommande läsåret och hoppas att ni alla är lika taggade som vi!

Kårkramar,

Styrelsen och Utskottsgruppen