November

Hej alla fina medlemmar!

Nu när hösten börjar bli vinter hoppas vi att ni alla har det bra och mysigt (om än lite kallt) och att skolarbetet inte känns alltför tungt. Eftersom högtidssäsongen är här vill vi också passa på att önska glad första advent och glad chanukka till de av er som firar – och vi hoppas att Traditionsutskottets fina pynt i skolan ska kunna lysa upp höst- och vintermörkret för er alla, oavsett om ni firar någon högtid just nu eller inte!

Vi hoppas att den senaste månadens kåraktiviteter har gjort vardagen lite extra kul för er alla! En skön dag av avslappning med Pyjamasdagen, och en chans att upptäcka massor av kommittéer och lära känna nya människor genom Kommittéminglet, är bara några av sakerna som hänt i november. Efter en härlig kick-off för alla ettor och tvåor med insparken i oktober har nu också alla treor fått börja tagga till på riktigt inför studenten, med ett rejält 200-dagarsfirande på Café Opera! Nedräkningen fortsätter och Studentutskottet hoppas att ni är taggade på allt fortsatt spännande som kommer… Kåren vill också säga ett stort tack till månadens medlem, Ella Eriksson, för hennes hårda arbete med Studentutskottets instagram och hennes otroliga engagemang!

Utöver det är det mycket annat på gång innan terminen tar slut! Nu i december månad kickar julfirandet officiellt igång, och en projektgrupp arbetar för fullt med att genomföra årets Decembernatt – för första gången sedan 2019, så vi kan helt klart säga att det satsas ordentligt för att göra eventet bättre än någonsin! Mer info kommer snart, så håll ögonen öppna på kårens instagram.

Allra närmast på gång är såklart Jarladerbyt på fredag (3/12), där Odenplans fotbollslag möter VRG Jarlaplan i ett intensivt derby på Stadshagens IP! All info finns på instagram. Kom i era kårkläder och stötta Odenplan med hejaramsorna som Idrottsutskottet kommer skicka ut på mailen!

Sist men inte minst kan också nämnas att Sveriges Elevkårer precis har haft sitt årsmöte, där VRO Elevkår var med och representerades av ordförande Ingrid och vice ordförande Maja. Att delta för att vara med och påverka hela Sveriges elevkårsverksamhet och stärka relationerna med andra elevkårer är ett av sätten kåren arbetar för att göra förutsättningarna så bra som möjligt för kul kårevent och -upplevelser för alla er medlemmar!

Ha nu en riktigt trevlig månad och ta hand om er!

Kårkramar,
Styrelsen och Utskottsgruppen