September 2021

Hej alla fina medlemmar!

Hoppas ni haft en bra början på hösten och att skolan inte har inneburit alltför många prov och inlämningar! Vi är taggade inför resten av terminen och hoppas att ni också är det!

Vi har efter många intervjuer med peppade medlemmar till slut blivit klara med årets utskottssökning och satt ihop kårens åtta utskott. Tack till alla er medlemmar som har sökt till något utskott och vill göra allas vår vardag mindre vardag! Ni kan vänta er många roliga event och projekt inom en snar framtid. Till er som inte är med i ett utskott så finns möjligheten att gå med i Kårpoolen. Kårpoolen är ett forum för er som vill vara kåraktiva på era egna villkor och hjälpa till på event som ni tycker verkar roliga. Mer information om Kårpoolen kommer inom kort, men tills dess kan ni ta och följa @vrokarpool på Instagram!

Apropå projekt har vi under september månad fått ta del av Run of Hope! Vi lyckades tack vare er hjälp samla in över 20 000 kr till Barncancerfonden. Utöver det fick vi även en härlig chans att lära känna nya människor från andra klasser och skolor, springa i regn och viktigaste av allt; dricka gratis Vitamin Well (let’s be honest). Ett extra stort tack till projektgruppen för Run of Hope för allt fix och till månadens medlem Theodor Tornard för hans engagemang (och körkort och snygga bil)!

Försäljningen av skolkläder har äntligen satt igång. Ni har väl inte missat våra sprillans nya rosa collegetröjor eller grå hoodies? Annars rekommenderar vi också våra klassiska gröna hoodies eller varför inte våra svarta hoodies prydda med the one and only Viktor Rydbergs fina ansikte? På din platå nu!

Inom en snar framtid kommer mer information om insparken att komma. Temat är för tillfälligt top secret, (alltså temat är hemligt, inte “top secret” som att temat kommer att vara James Bond – men det hade väl ändå varit något?) men det är inte länge kvar nu tills ni vet allt, kan köpa era insparksbiljetter och sparka in vad som nu ska sparkas in! Efter två års väntan är vi nu redo. Är ni?

Ha en trevlig månad och sköt om er!

Kårkramar,

Styrelsen och Utskottsgruppen